SJUKASTE KÄNSLAN NÅGONSIN.

288 dagar kvar, Woop Wooop!


Kvällspromenad > idol.


Gymnasiet - sista året.

Imorgon börjar verkligheten igen, med blandade känslor, är mest nervös och ångestfylld pga att det är endast ett år tills vi tar studenten, och jag vill inte splittras med klassen, vi har haft två fina år ihop redan, och dem har gått ruskigt fort så hur fort detta året kommer gå vill jag inte ena tänka på. Som ni vet skulle jag tagit studenten nu i år, men är ett år äldre än dem i min klass, har ett år kvar och det känns bra.


Sommaren 2013.


New in.

Köpte denna ryggsäck idag, som jag länge funderat på, eftersom jag har problem med axlarna/knutar, och det är en toppen skolväska som är bra för ryggen och det med, den är från carlings, riktigt nöjd med mitt köp!


autumn.


Egoboost.


Så får du håret att växa snabbare.

Ät rätt
Vill du att ditt hår ska växa och må bra är det viktigt att du äter en nyttig och allsidig kost och får i dig alla nödvändiga vitaminer, mineraler och antioxidanter. Undvik eller dra ner på så kallad skräpmat som innehåller mycket fett och salt. En del vitaminkomplement kan också boosta din hårväxt, särskilt B-vitamin, betakaroten och silica.

Skäm bort med återfuktning
Ditt hår behöver rejält med fukt för att hålla sig friskt. Se därför till att du lägger en hårmask med jämna mellanrum, gärna en gång i veckan. Satsa på en som är anpassad efter din hårtyp. Applicerar du inpackningen i handdukstorkat hår och låter den verka i en varm frottéhandduk blir den ännu mer effektiv. Satsa gärna på varianter som innehåller sheasmör eller avokado-olja, som hjälper dina hårstrån att inte brytas av.

Massera mera
Precis som din kropp mår ditt hår bra av en massage då och då. Eftersom din hårbotten är täckt av ett lager smuts, gamla hudceller och olja kan hårstråna ha det svårt att växa igenom detta. Ge din hårbotten en rejäl massage i ett par minuter när du schamponerar i duschen. Då blir din hårbotten riktigt ren! Massagen sätter också fart på hårsäckarna och blodtillförseln, vilket speedar på hårväxten ytterligare.

Låt ditt hår vila
Att stylingverktyg som din fön eller locktång sliter på hårstråna är knappast någon hemlighet. Se därför alltid till att du applicerar en värmeskyddandeprodukt innan du börjar styla loss. Allra bäst mår ditt hår ifall det får självtorka. Känns fönen som ett måste, kanske du kan ge ditt hår en ledig dag i veckan från stylingen? Ett annat tips som sägs motverka att håret bryts av är att sova med håret uppsamlat i en hög, lös tofs.

Relaxa
Att stressa mindre är viktigt för din hälsa, men visste du att vardagsstressen kan ha en förödande effekt på ditt hår? När du är jäktad minskar tillförseln av näringsrikt blod till hårsäckarna, vilket gör att ditt hår mår sämre och också växer mindre. Vill det sig riktigt illa kan du utveckla stressjukdomen alopecia areata, vilket innebär att du kan tappa allt ditt hår.

Toppa regelbundet
Att klippa håret var 6-8:e vecka får det inte att växa snabbare. Men däremot ser den regelbundna toppningen till att ditt hår håller sig friskt. Att vänta 3-4 månader mellan varje frisörbesök innebär visserligen att ditt hår hinner växa ut längre men eftersom dina toppar troligen är så slitna då måste frisören klippa av mer hår än om du hade gått på regelbundna toppningar varannan månad. Att klippa lite ofta ger alltså ett friskare – och längre – hår på sikt.


Så tolkar du killars sms.

1. Han skriver jättekorta sms
Det betyder: Det är inget personligt, men vi män har inte riktigt samma behov av att uttrycka oss som ni. För oss kan en tröja faktiskt vara bara "fin". Om ni messar oss medan vi äter måste vi inte berätta om konsistensen på maten. Vi skriver "Käkar. Ringer sen." Det betyder inte att han hatar dig, utan bara att han ringer när han inte är hungrig längre.

2. Han kommer med bortförklaringar
Det betyder: Killar lägger ingen kreativitet på lögner, vi är inte tillräckligt konspiratoriskt lagda. Så tredje gången han säger att han "Måste jobba över" kan du nog släppa honom.


3. Han använder ofta Smileys
Det betyder: Smileys från en kille är i regel ett gott tecken. Det betyder att han släppt ner garden lite och vågar vara gullig. Det signalerar också att han tror att du är lite dum i huvudet. Förlåt, men killar tror alltid att de är smartare än du. Och eftersom 95% av killars humor utgörs av ironi tar han för givet att du inte fattar det.

4. Han skriver en jävla avhandling
Det betyder: Han har redan förvandlats till en sådan där mjäkig hundvalp som killar blir när de är nyförälskade. Han är så kär i dig att klockorna stannar. Det är så enkelt. Det kan dock ses som en varning: En kille som skickar långa mess innan ni ens har hånglat upp varandra visar sig ofta vara både sjukt needy och sjukt svartsjuk.

5. Det tar skitlång tid innan han svarar
Det betyder: Det behöver inte nödvändigtvis betyda varken det ena eller det andra. Det konsiga med oss killar är nämligen att, och det är kanske bäst att du sätter dig ner för det här, vi måste inte läsa ett sms i samma sekund som vi får det.

6. Han ger dig gulliga smeknamn
Det betyder: Har ni legat med varandra än? Jo, det är visst en relevant fråga! Smeknamn innan ligg signalerar "Jag vill ligga, men inte mer". Smeknamn efter ligg betyder "Jag vill ligga, på regelbunden basis". En kille som ger dig smeknamn innan har alldeles för bra självförtroende. Ju mer vi gillar er, desto mer nervösa blir vi.

7. Han "råkade" skicka fel
Det betyder: Nej, det "råkade" han inte. Han ville antingen göra dig svartsjuk eller bara ha en anledning att ringa upp dig utan att det verkar som att han faktiskt vill ha dig. Äldsta tricket i boken mina damer, äldsta tricket i boken.

8. Han ställer frågor
Det betyder: Det här är väldigt enkelt; ställer han inga frågor utan bara svarar på dina så är han inte intresserad av att messa mer med dig. Ställer han frågor så är han det. Killar må vara lite dumma i huvudet, men vi är konsekventa. Något som är oklart med det? Okej, gör ett enkelt test: svara inte på hans senaste mess, skickar han ett till? Intresserad.

9. Han messar mig bara på fyllan
Det betyder: Behöver du verkligen ett svar på den här? Skärp dig nu. Det finns tjejer som tror att killar blir "känsligare" när de har druckit och "vågar säga saker som de inte vågar säga när de är nyktra". Snälla säg att du inte är en sån.

10. Han messar inte alls
Det betyder: Han är inte intresserad. Förlåt. Det var du som ville ha sanningen. Men han har inte glömt sin mobil någonstans. Han hade inte slut på pengar på kontantkortet. Tumregeln är att tjejer kan spela svåra i tre år, killar orkar göra samma sak i ungefär tre dagar. Vänta 72 timmar, har han inte messat då så glöm honom!



Hittade denna texten i en tidning, ganska intressant.


Saker ni kanske inte visste om mig.

1. Jag får ångest och dåligt samvete om jag inte borsta tänderna,
så då vaknar jag mitt i natten och går och borsta dom.

2. Många som bara sett mig på bild, tror att jag är längre än vad jag är,
dock är jag bara 163cm.

3. Jag avskyr när folk säger kanske, eller jag vet inte, hela tiden.

4. Jag gick lekis i två år, för jag inte var redo för skolan.

5. Jag bytte namn från Rebecca till Carley för rätt sålänge sedan,
men folk tror inte jag bytt på redigt, men JO det har jag!

6. Jag avskyr att gå barfota, har nästan alltid strumpor på mig.

7. Jag kan inte köpa en sak som står längst fram eller ligger överst, utan tar alltid från botten/mitten, så skulle aldrig kunna köpa en vara om det bara fanns en kvar, sjuka fobier och idéer.


En vän gjord av stål.

Stina, du är en av dem finaste vännerna jag har, och garanterat en av dem starkaste, vet ingen som kämpar som du gör. Du ställer alltid upp, du är en sån mysig människa som man bara mår bra av att vara med, älskar att se hur du skrattar och har kul, älskar dina fina små ord jag får höra helt spontant, men mest av allt älskar jag att få vara din vän.


Att få somna bredvid den man älskar.


Misstagen vi gör är mänskliga.


DET GÅR INTE ATT BESKRIVA ORDEN KÄRLEK OM MAN INTE VET HUR DET KÄNNS.


RSS 2.0